Home | Uit de Idee├źnfabriek | Enthousiaste duizendpoot gezocht!

Enthousiaste duizendpoot gezocht!

Geplaatst door: De Ideeenfabriek

Ben jij super gastvrij, positief ingesteld en flexibel? Een echte aanpakker die initiatief durft te nemen, pro-actief te werk gaat en in kansen en mogelijkheden denkt? Da’s mooi!
Bij De Ideeënfabriek zijn we namelijk op zoek naar zo’n spontane, enthousiaste duizendpoot als jij!


Wat ga je precies doen?
De receptie van onze fabriek wordt jouw domein. Maar jouw job reikt verder dan die van receptioniste alleen. Jij bent ons visitekaartje, maar ook onze oren en ogen. Er is niks dat aan jouw aandacht ontglipt. Je weet precies wat er leeft en speelt in de fabriek, beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt oplossingsgericht. Ontzorgen zit jou in het bloed. Jij fungeert als een spin in het web en juist daarom weten onze Fabrikanten jou bij elk vraagstuk, groot of klein, te vinden.

Wat bieden we jou?
Een geweldig leuke en zeer afwisselende baan in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. De Ideeënfabriek is volop in ontwikkeling en daar nemen we je graag in mee. We bieden je daarom de mogelijkheid om jouw functie in de toekomst verder uit te bouwen. Het betreft een functie voor 24-32 uur en je mag wat ons betreft zo snel mogelijk beginnen.

Denk jij na het lezen van deze vacature: Ja, dit wil ik? Stuur dan een korte motivatie + je cv naar receptie@deideeenfabriek.nl t.a.v. Mirjam van Lamoen. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar wij hechten minstens zoveel waarde aan gemotiveerde en gedreven kandidaten. 

Enthousiaste duizendpoot gezocht!