Home | Uit de Idee├źnfabriek | Blog: firma Koek

Blog: firma Koek

Geplaatst door: De Ideeenfabriek


Dit is nog eens andere…

Koek kan alle kanten op. Firma Koek benadert de markt op een unieke wijze. Naast het ontwikkelen van websites, waarin wij gezamenlijk ruim 35 jaar ervaring hebben, steken wij evenveel zorg in het traject ná de oplevering. Naast service en onderhoud houden wij ons graag bezig met uitbreiding en optimalisatie van websites. Zo kunnen we samen succesvol worden en blijven.


Tijd-voor-tijd
Door ons concept tijd-voor-tijd, motiveren we de klant actief te blijven in het traject na de livegang van de website. De tijd die een klant samen met ons aan de website werkt, investeren wij daarom kosteloos in het project. Met tijd-voor-tijd werken we samen aan het doel de website nóg succesvoller te maken.

Voor ons gesneden koek
De basis zijn uiteraard de technologie, de knowhow en de middelen die we in huis hebben om elke website compleet op te leveren. Dat is voor ons gesneden koek, soms is het andere koek, maar altijd is het koek en ei tussen ons en onze opdrachtgevers. De naam Koek, die bedacht werd tijdens een 3-daagse brainstormsessie in ‘t Zuiden, vonden we als team dan ook erg geschikt.

Een flexibel team
Onze kracht ligt in flexibiliteit. Door korte lijnen binnen ons team helpen we onze klanten optimaal. Wie hebben wij in huis: 5 webdevelopers, 1 mediavormgever, 1 interaction designer, 2 websiteanalisten en 1 relatiebeheerder. Wil je kennis met ons maken? Loop voor koffie met een koek eens binnen bij ons op de begane grond. Je vindt ons in de gang rechtsachter het IdeeCafe.

Graag tot ziens in de Ideeënfabriek!

Voor meer informatie: www.koek.nl.

Blog: firma Koek