Home | IdeeCafe

IdeeCafe

Het IdeeCafe serveert...

Service op maat, in een innovatieve omgeving! Of het nu gaat om een perfect kopje koffie aan de bar of een volledig verzorgd vergaderarrangement in een van onze compleet uitgeruste ruimtes, we zetten alles op alles om je verblijf in De Ideeënfabriek zo aangenaam mogelijk te maken. Het IdeeCafe is de perfecte netwerk omgeving voor ondernemend Uden en omgeving. Met ons enthousiast team staan we voor je klaar. Speciale wensen? Laat het ons weten, wij maken graag werk van maatwerk.

Het IdeeCafé is het bruisende en gastvrije hart van De Ideeënfabriek. Voor een lekker kopje échte koffie, espresso, capuccino of bijzondere thee van onze eigen Barista, maar ook voor een lunch of borrel kun je in het IdeeCafé terecht.

Ook vakinhoudelijke arrangementen zijn bij ons mogelijk: In De Ideeënfabriek zijn veel verschillende bedrijven gevestigd, waarvan een aantal zeker bereid is om mee te denken voor (een gedeelte van) uw geplande meeting. Denk aan bijvoorbeeld teambuilding, trainingen of brainsessies. Uiteraard kunnen wij dat dan weer aanvullen met de zorg voor de inwendige mens! Wij nemen graag contact met u op om uw wensen door te spreken en van daaruit de juiste verbindingen te leggen.

Bekijk hier het complete aanbod.

Offerte aanvragen

Aanhef:  
Opties: