Home | Concept

Concept

Ruimte voor ideeën

De Ideeënfabriek is een karaktervolle omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, innovatie en communicatie. Ieder bedrijf heeft zijn eigen werkruimte, variërend van flexplek tot kantoor, en we delen receptie, overlegruimtes en het Ideecafe.

Het Ideecafe is het bruisende hart van het pand, waar alle fabrikanten dagelijks welkom zijn. Het Ideecafe en onze vergaderruimtes zijn er niet alleen voor de eigen medewerkers, maar ook voor externe zakelijke bezoekers. Dit maakt De Ideeënfabriek de ontmoetingsplek voor de zakelijke regio. Je bent bij ons welkom voor je meeting met een kop koffie of een lunch, voor een netwerkbijeenkomst, een maatwerkvergadering of voor een event.

Zo zorgt deze ontmoetingsplek voor kruisbestuiving. 

Ieder voor zich en De Ideeënfabriek voor ons allen

‘Heb je effe?’ is een veelgehoorde kreet. De bedrijven in De Ideeënfabriek leren elkaar steeds beter kennen. Iedereen weet van elkaar wat het werkveld en specialiteiten zijn. Dat maakt het makkelijk om samen te werken. De Ideeënfabriek biedt ondernemers de ruimte ondernemer te zijn, met de toegevoegde waarde van elkaars ideeën.